Wachttijden

In de zorg zijn wachttijden altijd vervelend. Psychologenpraktijk Perspectief doet er alles aan om deze wachttijden zo kort mogelijk te houden.

Volwassenen
Wanneer het onverhoopt enkele weken duurt voordat de intake plaats kan vinden zullen wij, indien mogelijk en gewenst, deze tijd kunnen overbruggen door te starten met E-Health. U kunt op deze manier direct werken aan uw herstel. De face-to-face behandeling zal gelijk na de intake starten. Hier zit geen wachttijd tussen. Wanneer er eerder plek in de agenda ontstaat, wordt u gebeld om de intake te vervroegen. Klik hier voor de actuele wachttijden volwassenenzorg.

Kinderen en jeugdigen
Voor Kind & Jeugd hebben wij contracten afgesloten met vier regio’s: Zuid-Holland-Zuid, Rivierenland, Lekstroom en West-Brabant-oost. De wachttijd voor kinderen en jeugdigen kan verschillen per hulpvraag (behandeling of psychologisch onderzoek) en per gemeentelijke regio. Na aanmelding van een kind volgt een telefonische screening door een K&J psycholoog om te beoordelen of de problematiek passend is binnen het zorgaanbod van Perspectief. Klik hier voor de actuele wachttijden voor Kind en Jeugd.

U bent hier: