Filosofie en organisatiestructuur

Binnen onze instelling bieden wij behandelmogelijkheden aan in de basis generalistische- en gedeeltelijk ook in de specialistische geestelijke gezondheidszorg. Onze doelstelling is om kwalitatief hoogstaande psychologische zorg te verlenen in de regio. Wij behandelen kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen en kunnen naast de behandeling ook diagnostisch onderzoek verrichten. Wij hanteren een beperkte wachtlijst van maximaal drie weken voor het eerste gesprek.

De behandelmethode van Perspectief is wetenschappelijk onderbouwd, efficiënt en bewezen effectief. De behandeling is gericht op spoedig herstel. Dankzij onze behandelmethode en het feit dat wij een beperkte wachtlijst hebben, is iemand snel weer klachtenvrij.

Missie
Het doel van Perspectief is het welbevinden van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen middels psychologische behandeling vergroten. Onze speerpunten zijn een goede bereikbaarheid, een persoonlijke aanpak en het uitvoeren van een effectieve behandeling.

Visie
Psychologenpraktijk Perspectief realiseert de missie door samen met de cliënt een persoonlijk behandelplan op te stellen en te werken met effectief bewezen behandelmethodes /valide testonderzoek.

Kernwaarden
Onze waarden geven aan wat de cliënt van ons mag verwachten. Het zijn die zaken waar wij in willen uitmunten. Het zijn onze kernwaarden om bereikbaar, persoonlijk en effectief te zijn.

Bij ons kan er gerekend worden op een persoonlijke op maat gesneden aanpak. We bekijken samen welke behandeling het beste bij de cliënt past, zodat we samen kunnen werken aan een zo optimaal effect van de behandeling.

Organisatiestructuur
Perspectief is een groeiende zorginstelling in de geestelijke gezondheidszorg met verschillende locaties.

De directie van Perspectief wordt gevormd door de vennoten Marjolijn Vreeswijk en Jan Glimmerveen. Zij worden ondersteund door het managementteam dat bestaat uit Christina Oskam (manager Kinderen & Jeugd), Paul Paridaen (locatiemanager Gorinchem Hoge Torenstraat), ­Marijn Grimmelikhuijzen (locatiemanager Gorinchem Stationsweg), Sanne den Oudsten (locatiemanager Giessenburg), Karin Kolthof-Waegemakers (manager opleidingen), Renée Swagerman-Feijen (locatiemanager Leerdam en manager P&O), Kim van der Linde (locatiemanager Culemborg) en Mireille van Vugt (manager Secretariaat). Er is sprake van een platte organisatie waarbij zowel de directie als de managers in direct contact staan met de psychologen en secretaresses. De managers zijn zelf ook als behandelaar werkzaam.

Organogram

U bent hier:

Home » Over ons » Filosofie en organisatiestructuur