Filosofie en organisatiestructuur

U kunt bij onze instelling terecht voor zowel kortdurende behandeling als langer durende, specialistische behandeltrajecten. Daarnaast kunnen wij ook diagnostisch onderzoek verrichten. Wij zijn er voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. In onze behandeltrajecten werken wij klachtgericht en maken we gebruik van wetenschappelijk bewezen methoden. Onze doelstelling is om kwalitatief zeer goede zorg te verlenen, in een prettige omgeving, met veel oog voor onze cliënten. Wij begrijpen dat de stap naar een psycholoog niet zomaar gezet is en willen hier zorgvuldig mee omgaan. Daarbij spannen we ons doorlopend in om de wachttijden zo beperkt mogelijk te houden.

Missie
Het doel van Perspectief is het welbevinden van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen middels psychologische behandeling vergroten. Onze speerpunten zijn een goede bereikbaarheid, een persoonlijke aanpak en het uitvoeren van een effectieve behandeling.

Visie
Psychologenpraktijk Perspectief realiseert de missie door samen met de cliënt een persoonlijk behandelplan op te stellen en te werken met effectief bewezen behandelmethodes /valide testonderzoek.

Kernwaarden
Onze waarden geven aan wat de cliënt van ons mag verwachten. Het zijn die zaken waar wij in willen uitmunten. Het zijn onze kernwaarden om bereikbaar, persoonlijk en effectief te zijn.

Bij ons kan er gerekend worden op een persoonlijke op maat gesneden aanpak. We bekijken samen welke behandeling het beste bij de cliënt past, zodat we samen kunnen werken aan een zo optimaal mogelijk resultaat.

Organisatiestructuur
Perspectief is een groeiende zorginstelling in de geestelijke gezondheidszorg met verschillende locaties. De directie van Perspectief wordt gevormd door de vennoten Marjolijn Vreeswijk en Jan Glimmerveen. Zij worden ondersteund door het managementteam dat bestaat uit Kim van der Linde en Ineke Weijnman (managers Kinderen & Jeugd), Willemijn Roks, Eline Andeweg, Marijn Grimmelikhuijzen, Janneke den Os en Sanne den Oudsten (vestigingsmanagers van de diverse locaties), Mireille van Vugt (manager frontoffice), Pieter Klem (controlling) en Renee Swagerman (manager P&O).

Daarnaast zijn er diverse collega’s die de functie van coördinator hebben, wat inhoudt dat zij managementtaken oppakken gericht op één specifiek aandachtsgebied. Dit zijn: Manon Hensen (POH-GGZ), Karin Kolthof (Opleidingen), Paul Paridaen (Regioafstemming & behandelinhoud) en Judith de Ruiter (Kwaliteitsborging).

Er is sprake van een platte organisatie waarbij zowel de directie als de managers in direct contact staan met de psychologen en secretaresses. De managers zijn zelf ook als behandelaar werkzaam.

 

U bent hier:

Home » Over ons » Filosofie en organisatiestructuur