Voor professionals

Perspectief streeft een goede samenwerking met verwijzers en andere professionals na. Wij zijn graag bereid tot vooroverleg met verwijzers met betrekking tot indicatiestelling, om zo te zorgen dat een patiënt op de juiste plaats zo goed mogelijk kan worden geholpen. Voor overleg of vragen kunt u contact opnemen met de locatiemanager van de vestiging in de regio of door te bellen naar 088-6460300. Voor intercollegiaal overleg kunt u in het keuzemenu kiezen voor toets 2. 

Spoed
Psychologenpraktijk Perspectief is alleen bereikbaar binnen kantoortijden en heeft geen crisisdienst. Als er sprake is van spoed bij patiënten die nog niet bij ons in behandeling zijn, dan adviseren wij contact op te nemen met de huisarts, de huisartsenpost of indien nodig de crisisdienst. Cliënten die reeds bij ons in behandeling zijn, kunnen overdag bij spoed gebruik maken van een keuzetoets als zij ons bellen. Buiten kantoortijden kunnen wij hen helaas niet te woord staan en verwijzen we bij spoed naar de huisartsenpost of indien nodig de crisisdienst.

Foldermateriaal
Als u foldermateriaal van Psychologenpraktijk Perspectief wil aanbieden in uw praktijk, kunt u folders kosteloos bestellen via volgend emailadres: algemeen@psychologenpraktijkperspectief.nl.

De volgende folders zijn beschikbaar:

  • Informatiefolder Kind & Jeugd
  • Informatiefolder Volwassenen
  • Informatiefolder Mindfulnesstraining

Voor huisartsen en praktijkondersteuners huisarts-GGZ (POH-GGZ)

Als huisarts, eventueel in samenwerking met een POH-GGZ, verwijst u uw patiënt bij psychische klachten door naar een professional. Onze psychologen bieden die ondersteuning graag en staan uw patiënt vakkundig bij op de weg naar herstel. Voor de verwijzing kan gebruik gemaakt worden van Zorgdomein.
De klachten waar wij behandeling voor bieden kunt u vinden door hier te klikken, de behandelmethodes die wij aanbieden kunt u vinden door hier te klikken. De behandelmethodes die bij Perspectief worden gebruikt zijn wetenschappelijk onderbouwd, efficiënt en bewezen effectief. We streven naar een zo kort mogelijke wachttijd en een zo spoedig mogelijk herstel.

Voor bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en werkgevers

Psychische klachten bij een werknemer kunnen leiden tot problemen op de werkvloer, zoals (sterk) verminderd functioneren en zelfs verzuim. Als de cliënt daar toestemming voor geeft, kan er samengewerkt worden met u als bedrijfsarts, arbeidsdeskundige en/of werkgever.
Wij geven echter geen verklaringen af, bijvoorbeeld over of een persoon in staat is bepaald werk te verrichten. Hiermee handelen we conform de regels die zijn opgesteld door de beroepsvereniging het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

De klachten waar wij behandeling voor bieden kunt u vinden door hier te klikken, de behandelmethodes die wij aanbieden kunt u vinden door hier te klikken. Tevens bieden wij begeleiding bij re-integratie of ondersteuning bij het voorkomen van uitval op het werk. De behandelmethodes die bij Perspectief worden gebruikt zijn wetenschappelijk onderbouwd, efficiënt en bewezen effectief. We streven naar een zo kort mogelijke wachttijd en een zo spoedig mogelijk herstel.