Basispsycholoog/orthopedagoog kind- en jeugd

Over ons

Perspectief is een groeiende GGZ instelling WTZi in het midden van het land en biedt zowel Basis- als Specialistische GGZ aan met een groep van ca 100 medewerkers. Kernwaarden van Perspectief zijn: persoonlijk, bereikbaar en effectief.

Doordat we werken vanuit verschillende vestigingen, kunnen we de zorg dichtbij de cliënten organiseren en is de aanpak voor cliënten persoonlijk. Deze persoonlijke aanpak vertaalt zich niet alleen naar de omgang met cliënten, maar ook naar de omgang met collega’s.

We zijn eerlijk, transparant en betrokken naar elkaar en gericht op samenwerking en innovatie. Uiteraard met respect en zorg voor elkaar.

Perspectief biedt haar medewerkers de mogelijkheid zich te ontwikkelen en biedt ruimte voor initiatieven en ideeën uit de groep.

 

Wat wij zoeken

Voor onze locatie in Giessenburg zijn wij op zoek naar een basispsycholoog/orthopedagoog voor kind- en jeugd. Als basispsycholoog/orthopedagoog ben je binnen Perspectief zoveel mogelijk werkzaam vanuit een vast team in een mooie en inspirerende werkomgeving.

We zoeken iemand die al enige ervaring heeft met behandeling en diagnostiek. De aanstelling is in principe voor 32 uur per week, maar in overleg voor in ieder geval minimaal 24 uur, waarbij thuiswerkmogelijkheden ook tot de opties behoren.

Als basispsycholoog/orthopedagoog werk je intensief samen met een regiebehandelaar (GZ-psycholoog) waarvan je wekelijks werkbegeleiding krijgt. De taken zijn divers: variërend van intakegesprekken, het doen van diagnostiek, indicatiestellingen en het uitvoeren van behandelingen. Het geven van groepstrainingen en ouderbegeleiding behoren ook tot de mogelijkheden.

Salariëring is conform FWG 60, afhankelijk van het aantal jaar werkervaring.

 

Solliciteren

Je CV en motivatiebrief kan je sturen naar Renée via sollicitatie@psychologenpraktijkperspectief.nl.

Ook voor vragen kun je ons via dit mailadres bereiken.

 

We zien je reactie graag tegemoet!

 

    U bent hier:

    Home » Vacature-een