Heeft u in de periode 1 april tot en met 15 april 2021 een websiteaanmelding gedaan? Dan is onderstaand mededeling op u van toepassing.

Storing
Door een storing zijn de websiteaanmeldingen binnen de periode 1 tot 15 april niet aangekomen bij ons secretariaat/planning. Hierdoor gaan wij er vanuit dat wij een aantal van onze aanmeldingen gemist hebben en helaas niet meer kunnen traceren.

Mogelijk heeft u wel een ontvangstbevestiging gekregen van uw aanmelding. Deze ontvangstbevestiging klopt echter niet.

Wet AVG
Door de Wet AVG bewaren wij geen kopieën van websiteaanmeldingen op onze website. Hierdoor hebben wij helaas geen back-up van de ontbrekende websiteaanmeldingen. Wij verzoeken u daarom om de aanmelding nogmaals te voltooien, telefonisch of online.

Opnieuw aanmelden
De storing is inmiddels verholpen.

Graag willen wij u vragen om contact met ons op te nemen als u zeker wilt weten dat wij uw aanmelding hebben ontvangen. Daarnaast is het mogelijk om uw aanmelding alsnog te voltooien door u opnieuw aan te melden via onze website.

U kunt contact opnemen via regio-west@psychologenpraktijkperspectief.nl (Hardinxveld, Gorinchem, Giessenburg) of regio-oost@psychologenpraktijkperpsectief.nl (Leerdam & Culemborg). Telefonisch zijn wij bereikbaar op 088-6460300 tussen 08:45-12:30 en 13:30-15:30 uur.

Wat doen wij zelf?
Binnen onze praktijk werken wij met het systeem Zorgdomein. In dit systeem worden aanmeldingen verzameld die door verwijzers digitaal aan ons zijn verzonden. Om alsnog zoveel mogelijk verwijzingen te ondervangen bellen wij de komende dagen alle ingekomen verwijzingen na die bij ons zijn binnengekomen tussen 1 en 15 april 2021.

Omdat niet alle verwijzingen digitaal zijn, verzoeken wij u alsnog om uw aanmelding te controleren.

Als u uw aanmelding eerder dan 1 april of na 15 april heeft verstuurd, dan kunt u er vanuit gaan dat uw aanmelding in goede orde is ontvangen en hoeft u geen actie te ondernemen.