Vacatureaanbod

(Ervaren) Basispsycholoog Volwassenzorg locatie Culemborg en Hardinxveld-Giessendam / Giessenburg

Perspectief is een groeiende en inspirerende GGZ Instelling in de GBGGZ en SGGZ. We werken vanuit 6 werklocaties in de driehoek Utrecht – Gorinchem – Rotterdam. Binnen dit werkgebied bieden wij een breed aanbod in psychologische behandeling en diagnostiek voor jong en oud. Ons professionele en enthousiaste team bestaat uit Psychiaters, Klinisch Psychologen, een Verpleegkundig Specialist, een Psychotherapeut, Systeemtherapeuten, GZ-Psychologen, Basispsychologen en een deskundig Front- en Backoffice team.

Doordat we werken vanuit verschillende vestigingen, kunnen we de zorg dichtbij de cliënten organiseren en is de aanpak voor cliënten persoonlijk. Deze persoonlijke aanpak vertaalt zich niet alleen naar de omgang met cliënten, maar ook naar de omgang met collega’s. We zijn eerlijk, transparant en betrokken naar elkaar en gericht op samenwerking en innovatie. Uiteraard met respect en zorg voor elkaar. Perspectief biedt haar medewerkers de mogelijkheid zich te ontwikkelen en biedt ruimte voor initiatieven en ideeën uit de groep. Als Psycholoog ben je binnen Perspectief zoveel mogelijk werkzaam vanuit een vast team in een mooie en inspirerende werkomgeving.

Voor onze locaties Hardinxveld-Giessendam/Giessenburg en Culemborg zoeken wij op korte termijn twee ervaren basispsychologen voor de volwassenzorg. Het aantal uren kan in overleg bepaald worden, waarbij 24 uur het minimum is en 32 uur de voorkeur heeft. De taken zijn divers: variërend van intakegesprekken, indicatiestellingen en het uitvoeren van behandelingen. Het doen van diagnostiek, het geven van groepstrainingen behoort ook tot de mogelijkheden. Salariëring is conform CAO GGZ, afhankelijk van het aantal jaar werkervaring.

Je CV en motivatiebrief zien we graag tegemoet. Deze kun je sturen naar sollicitatie@psychologenpraktijkperspectief.nl. Ook voor vragen kun je ons via dit mailadres bereiken.

We zien je reactie graag tegemoet!

 

Praktijkondersteuners GGZ (POH-GGZ)

Regelmatig zijn wij op zoek naar versterking van ons team van praktijkondersteuners GGZ (POH-GGZ). Mocht je daar interesse in hebben , dan kan je een open sollicitatie te sturen met daarbij je motivatie en CV. Bij het vrijkomen van een vacature worden de meest geschikte kandidaten benaderd. Om te kunnen solliciteren voor de functie als POH-GGZ moet je aan onderstaande voorwaarden voldoen:

  • Opleidingen op minimaal HBO Bachelor niveau (Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, Universitaire masteropleiding psychologie met differentiatie klinische psychologie of differentiatie klinische Kinder- en Jeugdpsychologie)
  • Of: scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool Gezondheidskunde (Master of Science) met richting GGZ Verpleegkundig specialist GGZ HBO-V met differentiatie GGZ (of post HBO opleiding gedragstherapeutisch medewerker of GGZ agoog)
  • Of: scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool B-Verpleegkundige scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (Bachelor Social Work) met differentiatie GGZ agoog (of post HBO opleiding gedragstherapeutisch medewerker)
  • Of scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool Sociaal Pedagogische Hulpverlening (Bachelor Social Work) met differentiatie GGZ agoog (of post HBO opleiding gedragstherapeutisch medewerker)
  • Of: scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool Verpleegkundige maatschappelijke gezondheidszorg met specialisatie GGZ scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool.

Gelet op de zwaarte van de functie is naast opleiding ook relevante werkervaring gewenst. De opleiding POH-GGZ is een pré, evenals de inschrijving in het kwaliteitsregister van de landelijke vereniging POH-GGZ. Bij interesse kan je je sollicitatiebrief en CV sturen naar sollicitatie@psychologenpraktijkperspectief.nl.

 

update:19 december 2019

U bent hier:

Home » Over ons » Vacatureaanbod