Vacatureaanbod

Klinisch Psycholoog

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Klinisch Psycholoog (Volwassenen en Kinderen en Jeugd ), die ongeveer vijf jaar als dusdanig geregistreerd is, en voor minimaal één dag per week beschikbaar is. Binnen deze functie voer je behandelingen uit in de S-GGZ, bekleed je de rol van regiebehandelaar en de rol van Praktijkopleider voor de KP-opleiding. Tevens zou het vervullen van begeleidingstaken ten behoeve van het opleidingstraject voor PioG’s tot de taken kunnen behoren. De werklocatie is bespreekbaar.

Bij interesse in deze vacature kan je je sollicitatiebrief en CV sturen naar sollicitatie@psychologenpraktijkperspectief.nl.

 

GZ-Psychologen en Basispsychologen V&O en K&J

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar GZ-psychologen en basispsychologen voor verschillende locaties, zowel voor volwassenenzorg als kinderen en jeugd. Als behandelaar voer je behandelingen uit in de basis GGZ (GB-GGZ) en de specialistische GGZ (S-GGZ). In aanvulling daarop behoort het geven van supervisie, het meewerken aan projecten en het vervullen van begeleidingstaken eveneens tot de mogelijkheden. Behandelervaring met cognitieve gedragstherapie en EMDR zijn een pré.

Bij interesse in deze vacature kan je je sollicitatiebrief en CV sturen naar sollicitatie@psychologenpraktijkperspectief.nl.

 

Praktijkondersteuners GGZ (POH-GGZ)

Regelmatig zijn wij op zoek naar versterking van ons team van praktijkondersteuners GGZ (POH-GGZ). Mocht je daar interesse in hebben , dan kan je een open sollicitatie te sturen met daarbij je motivatie en CV. Bij het vrijkomen van een vacature worden de meest geschikte kandidaten benaderd. Om te kunnen solliciteren voor de functie als POH-GGZ moet je aan onderstaande voorwaarden voldoen:

  • Opleidingen op minimaal HBO Bachelor niveau (Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, Universitaire masteropleiding psychologie met differentiatie klinische psychologie of differentiatie klinische Kinder- en Jeugdpsychologie)
  • Of: scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool Gezondheidskunde (Master of Science) met richting GGZ Verpleegkundig specialist GGZ HBO-V met differentiatie GGZ (of post HBO opleiding gedragstherapeutisch medewerker of GGZ agoog)
  • Of: scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool B-Verpleegkundige scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (Bachelor Social Work) met differentiatie GGZ agoog (of post HBO opleiding gedragstherapeutisch medewerker)
  • Of scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool Sociaal Pedagogische Hulpverlening (Bachelor Social Work) met differentiatie GGZ agoog (of post HBO opleiding gedragstherapeutisch medewerker)
  • Of: scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool Verpleegkundige maatschappelijke gezondheidszorg met specialisatie GGZ scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool.

Gelet op de zwaarte van de functie is naast opleiding ook relevante werkervaring gewenst. De opleiding POH-GGZ is een pré, evenals de inschrijving in het kwaliteitsregister van de landelijke vereniging POH-GGZ. Bij interesse kan je je sollicitatiebrief en CV sturen naar sollicitatie@psychologenpraktijkperspectief.nl.

update: 1 juni 2018

U bent hier: