Vacatureaanbod

Klinisch Psycholoog

Perspectief is een GGZ Instelling WTZi in de Basis Generalistische geestelijke gezondheidszorg en gedeeltelijk ook in de Specialistische geestelijke gezondheidszorg. Perspectief heeft vier hoofdlocaties en twee dependances van waaruit psychologische behandeling en psychodiagnostiek plaatsvindt, respectievelijk de hoofdlocatie in Giessenburg, de locatie in Leerdam, Culemborg en Gorinchem. We bieden behandeling aan kinderen, jongeren, volwassenen en aan ouderen. Ons professionele en enthousiaste team bestaat uit Psychiaters, Klinisch Psychologen, een Systeemtherapeut, GZ-Psychologen, Basis Psychologen en Ondersteunend medewerkers.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Klinisch Psycholoog (V&O/K&J), die ongeveer 5 jaar als dusdanig geregistreerd is, en voor minimaal 1 dag per week beschikbaar is. De werklocatie is bespreekbaar.

Onze vestiging in Giessenburg bevindt zich op 40 kilometer en ongeveer 35 autominuten van Utrecht en onze vestiging in Leerdam bevindt zich op 30 kilometer en ongeveer 25 autominuten van Utrecht.

Als Klinisch Psycholoog voer je behandelingen uit in de S-GGZ, bekleed je de rol van regiebehandelaar en de rol van Praktijkopleider voor de KP-opleiding. Tevens zou het vervullen van begeleidingstaken ten behoeve van het opleidingstraject voor PioG’s tot de taken kunnen behoren.

Inschaling vindt plaats op basis van ervaringsjaren via de salarisschalen van de CAO-GGZ. We bieden een opleidingsbudget op jaarbasis; reiskostenvergoeding; 5 vakantieweken op jaarbasis en eventueel de mogelijkheid tot onbetaald verlof na overleg. Voorts bieden we werken in een gezellig team, leuke personeelsuitjes en mogelijkheden tot verdere ontwikkeling.

Voor meer informatie kijk op www.psychologenpraktijkperspectief.nl. Je kunt je sollicitatie sturen naar Marjolijn Vreeswijk (mvreeswijk@psychologenpraktijkperspectief.nl).

 

GZ-Psychologen en Basispsychologen V&O en K&J

Perspectief is een GGZ Instelling WTZi in de Basis Generalistische geestelijke gezondheidszorg en gedeeltelijk ook in de Specialistische geestelijke gezondheidszorg. Perspectief heeft vijf locaties van waaruit psychologische behandeling en psychodiagnostiek plaatsvindt, respectievelijk de hoofdlocatie in Giessenburg, de locatie in Leerdam, Culemborg en Gorinchem. Daarnaast hebben we een dependance in Ameide. We bieden behandeling aan kinderen, jongeren, volwassenen en aan ouderen. Ons professionele en enthousiaste team bestaat uit Psychiaters, twee Klinisch Psychologen, een Systeemtherapeut, GZ-Psychologen, Basis Psychologen en Ondersteunend medewerkers.

Momenteel zoeken wij diverse GZ-psychologen en basispsychologen voor verschillende locaties zowel voor volwassenenzorg als kind & jeugd.

Onze vestiging in Giessenburg bevindt zich op 40 kilometer en ongeveer 35 autominuten van Utrecht en onze vestiging in Leerdam en Culemborg bevinden zich op 30 kilometer en ongeveer 30 autominuten van Utrecht.

Als behandelaar voer je behandelingen uit in zowel de GB-GGZ als de S-GGZ. Mogelijk behoort het geven van supervisie, het meewerken aan projecten en het vervullen van begeleidingstaken tot de taken.

Behandelervaring met CGT en EMDR zijn een pré.

Inschaling vindt plaats op basis van ervaringsjaren via de salarisschalen van de CAO-GGZ. We bieden een opleidingsbudget op jaarbasis; reiskostenvergoeding; deelname aan het pensioenfonds PFZW; 5 vakantieweken op jaarbasis en eventueel de mogelijkheid tot onbetaald verlof na overleg. Voorts bieden we werken in een gezellig team, leuke personeelsuitjes en mogelijkheden tot verdere ontwikkeling.

Voor meer informatie kijk op www.psychologenpraktijkperspectief.nl. Je kunt je sollicitatie sturen naar sollicitatie@psychologenpraktijkperspectief.nl.

 

POH-GGZ

Regelmatig zijn wij op zoek naar versterking van ons team POH-GGZ. Mocht u daar interesse in hebben dan is het verstandig een open sollicitatie te sturen met daarbij motivatie en CV. Bij het vrijkomen van vacature ruimte worden de meest geschikt geachte kandidaten benaderd.

De opleidingseisen voor de functie POH-GGZ zijn per 1 januari 2015 aangescherpt. U kunt enkel reageren als u voldoet aan een van onderstaande mogelijkheden. Opleidingen op minimaal HBO Bachelor niveau: Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, Universitaire masteropleiding psychologie met differentiatie klinische psychologie of differentiatie klinische Kinder- en Jeugdpsychologie of scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool Gezondheidskunde (Master of Science) met richting GGZ Verpleegkundig specialist GGZ HBO-V met differentiatie GGZ (of post HBO opleiding gedragstherapeutisch medewerker of GGZ agoog) scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool B-Verpleegkundige scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (Bachelor Social Work) met differentiatie GGZ agoog (of post HBO opleiding gedragstherapeutisch medewerker)  scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool Sociaal Pedagogische Hulpverlening (Bachelor Social Work) met differentiatie GGZ agoog (of post HBO opleiding gedragstherapeutisch medewerker) scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool Verpleegkundige maatschappelijke gezondheidszorg met specialisatie GGZ scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool.

Gelet op de zwaarte van de functie is naast opleiding ook relevante werkervaring gewenst. De opleiding POH-GGZ is een pré evenals inschrijving in het kwaliteitsregister van de landelijke vereniging POH-GGZ. Salarisschaal: schaal 55 CAO GGZ

Voor meer informatie kijk op www.psychologenpraktijkperspectief.nl. Je kunt je sollicitatie sturen naar sollicitatie@psychologenpraktijkperspectief.nl.

update: 1 maart 2018

 

U bent hier: