Vacatureaanbod

GZ-psycholoog kind- en jeugd

Perspectief is een kleine GGZ instelling WTZi in het midden van het land en biedt zowel Basis- als Specialistische GGZ aan met een groep van ca 90 medewerkers. Kernwaarden van Perspectief zijn: persoonlijk, bereikbaar en effectief. Doordat we werken vanuit verschillende vestigingen, kunnen we de zorg dichtbij de cliënten organiseren en is de aanpak voor cliënten persoonlijk. Deze persoonlijke aanpak vertaalt zich niet alleen naar de omgang met cliënten, maar ook naar de omgang met collega’s. We zijn eerlijk, transparant en betrokken naar elkaar en gericht op samenwerking en innovatie. Uiteraard met respect en zorg voor elkaar. Perspectief biedt haar medewerkers de mogelijkheid zich te ontwikkelen en biedt ruimte voor initiatieven en ideeën uit de groep. Als GZ’er ben je binnen Perspectief zoveel mogelijk werkzaam vanuit een vast team in een mooie en inspirerende werkomgeving.

We zoeken op korte termijn een GZ-psycholoog voor kind- en jeugd. De werklocatie zal Culemborg zijn. Het aantal uren kan in overleg bepaald worden, waarbij 24 uur het minimum is. De taken zijn divers; variërend van intakegesprekken, indicatiestellingen en het uitvoeren van behandelingen. Het doen van diagnostiek, het geven van groepstrainingen en ouderbegeleiding behoren ook tot de mogelijkheden. Daarnaast behoort tot het takenpakket het begeleiden van basispsychologen en PIOG’s. Vanwege deze laatste taak is het een pré dat je minimaal 3 jaar GZ-geregistreerd bent. Salariëring is conform FWG 65, afhankelijk van het aantal jaar werkervaring.

Stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@psychologenpraktijkperspectief.

Klinisch psycholoog kind- en jeugd

Perspectief is een kleine GGZ instelling WTZi in het midden van het land en biedt zowel Basis- als Specialistische GGZ aan met een groep van ca 90 medewerkers. Kernwaarden van Perspectief zijn: persoonlijk, bereikbaar en effectief. Doordat we werken vanuit verschillende vestigingen, kunnen we de zorg dichtbij de cliënten organiseren en is de aanpak voor cliënten persoonlijk. Deze persoonlijke aanpak vertaalt zich niet alleen naar de omgang met cliënten, maar ook naar de omgang met collega’s. We zijn eerlijk, transparant en betrokken naar elkaar en gericht op samenwerking en innovatie. Uiteraard met respect en zorg voor elkaar. Perspectief biedt haar medewerkers de mogelijkheid zich te ontwikkelen en biedt ruimte voor initiatieven en ideeën uit de groep. Als KP’er ben je binnen Perspectief zoveel mogelijk werkzaam vanuit een vast team in een mooie en inspirerende werkomgeving.

Binnen Perspectief hebben we de ambitie om de KP opleiding voor kind- en jeugd aan te bieden. Hiervoor zijn we op zoek naar een Klinisch psycholoog die het een uitdaging vindt om mee te helpen dit doel te realiseren. Het aantal uur kan in overleg bepaald worden. Ook is de werklocatie is bespreekbaar (Giessenburg, Gorinchem, Leerdam en/of Culemborg). De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het begeleiden van de GIOS. Overige werkzaamheden zijn in overleg bespreekbaar en afhankelijk van het aantal uur per week dat je beschikbaar bent. Salariëring is  conform FWG 70, afhankelijk van het aantal jaar werkervaring.

Stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@psychologenpraktijkperspectief.nl.

GZ-Psychologen en Basispsychologen V&O en K&J

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar GZ-psychologen en basispsychologen voor verschillende locaties, zowel voor volwassenenzorg als kinderen en jeugd. Als behandelaar voer je behandelingen uit in de basis GGZ (GB-GGZ) en de specialistische GGZ (S-GGZ). In aanvulling daarop behoort het geven van supervisie, het meewerken aan projecten en het vervullen van begeleidingstaken eveneens tot de mogelijkheden. Behandelervaring met cognitieve gedragstherapie en EMDR zijn een pré.

Bij interesse in deze vacature kan je je sollicitatiebrief en CV sturen naar sollicitatie@psychologenpraktijkperspectief.nl.

Praktijkondersteuners GGZ (POH-GGZ)

Regelmatig zijn wij op zoek naar versterking van ons team van praktijkondersteuners GGZ (POH-GGZ). Mocht je daar interesse in hebben , dan kan je een open sollicitatie te sturen met daarbij je motivatie en CV. Bij het vrijkomen van een vacature worden de meest geschikte kandidaten benaderd. Om te kunnen solliciteren voor de functie als POH-GGZ moet je aan onderstaande voorwaarden voldoen:

  • Opleidingen op minimaal HBO Bachelor niveau (Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, Universitaire masteropleiding psychologie met differentiatie klinische psychologie of differentiatie klinische Kinder- en Jeugdpsychologie)
  • Of: scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool Gezondheidskunde (Master of Science) met richting GGZ Verpleegkundig specialist GGZ HBO-V met differentiatie GGZ (of post HBO opleiding gedragstherapeutisch medewerker of GGZ agoog)
  • Of: scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool B-Verpleegkundige scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (Bachelor Social Work) met differentiatie GGZ agoog (of post HBO opleiding gedragstherapeutisch medewerker)
  • Of scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool Sociaal Pedagogische Hulpverlening (Bachelor Social Work) met differentiatie GGZ agoog (of post HBO opleiding gedragstherapeutisch medewerker)
  • Of: scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool Verpleegkundige maatschappelijke gezondheidszorg met specialisatie GGZ scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool.

Gelet op de zwaarte van de functie is naast opleiding ook relevante werkervaring gewenst. De opleiding POH-GGZ is een pré, evenals de inschrijving in het kwaliteitsregister van de landelijke vereniging POH-GGZ. Bij interesse kan je je sollicitatiebrief en CV sturen naar sollicitatie@psychologenpraktijkperspectief.nl.

update: 12 november 2018

U bent hier:

Laatste nieuws