Beste cliënt,

De aanmeldpauze voor aanmeldingen in de S-GGZ is er weer af voor onze locaties Leerdam en Culemborg. Voor de locaties Gorinchem, Giessenburg en Hardinxveld-Giessendam blijft deze helaas nog even aan. Heeft u een zorgvraag in de B-GGZ of een S-GGZ behandeling, en is behandeling op de locaties Leerdam of Culemborg of via beeld voor u mogelijk, dan kunt u zich via de website aanmelden. Let daarbij op dat u in het bezit dient te zijn van een geldige verwijsbrief. Is de website aanmelding en verwijzing bij ons binnen dan nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om u in te plannen.

Heeft u zich eerder aangemeld dan bent u wellicht doorverwezen naar de zorgbemiddeling. Heeft de zorgbemiddeling nog niets voor u kunnen betekenen, dan kunt u zich nogmaals aanmelden bij Perspectief voor de locaties Leerdam en Culemborg.

Let op: Bovenstaande geldt NIET voor de aanvragen voor diagnostiek en NIET voor de locaties Gorinchem, Giessenburg en Hardinxveld-Giessendam. Tot nader order geldt hiervoor helaas nog een intakestop.