GZ-psycholoog volwassenzorg 

Ben jij op zoek naar een divers takenpakket met zowel taken in je rol als regiebehandelaar, maar ook naar een eigen caseload en het geven van werkbegeleiding en/of supervisie? Wil jij de mogelijkheid om diagnostiek uit te voeren en groepstrainingen te geven? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar een GZ-psycholoog in de volwassenzorg voor 24-32 uur per week. De standplaats is nader te bepalen.

  Wat bieden wij jou?

  Als psycholoog ben je binnen Perspectief zoveel mogelijk werkzaam vanuit een vast team in een mooi ingerichte en inspirerende werkomgeving.

  Doordat we werken vanuit verschillende vestigingen kunnen we de zorg dicht bij de cliënten organiseren en is de aanpak voor cliënten persoonlijk. Deze persoonlijke aanpak vertaalt zich niet alleen naar de omgang met cliënten, maar ook naar de omgang met jou en je collega’s. We zijn eerlijk, zorgzaam, transparant en betrokken met elkaar.

  Ook blijven innoveren vinden wij erg belangrijk. De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; met een studiebudget kan je naar jouw keuze cursussen en/of opleidingen doen. Incompany verzorgen we jaarlijks tenminste 1 opleiding (bv. Schematherapie of ACT).

  Ook is er ruimte voor initiatieven en staan we open voor ideeën van jou en uit de groep.

  Daarnaast bieden wij een goed salaris conform CAO GGZ (afhankelijk van het aantal jaar werkervaring) en veel gezelligheid in de vorm van o.a. persooneelsuitjes. 

  Wat vragen wij?

  Wij zijn op zoek naar een gedreven en positieve GZ-psycholoog met BIG registratie.

  Wie zijn wij?

  Perspectief is een energieke en inspirerende GGZ-instelling in de GB-GGZ en S-GGZ. We werken vanuit 6 werklocaties in de driehoek Utrecht – Gorinchem – Rotterdam. Binnen dit werkgebied bieden wij een breed aanbod in psychologische behandeling en diagnostiek voor jong en oud.

  Ons professionele en enthousiaste team bestaat uit psychiaters, klinisch psychologen, een verpleegkundig specialist, een psychotherapeut, systeemtherapeuten, GZ-psychologen, basispsychologen en een deskundig front- en backoffice team.

  Word jij onze nieuwe collega?

  Je CV en motivatiebrief zien wij graag tegemoet en kun je mailen naar sollicitatie@psychologenpraktijkperspectief.nl.

  Ook voor vragen kun je ons via dit mailadres contacten.