E-Health

E-health is een online platform waarop het kind in zijn of haar eigen tijd onderdelen van een behandeling kan volgen. Het is een behandeling die voor een deel bestaat uit het kijken van filmpjes en het kan achter de computer, laptop of tablet gedaan worden. 

Wij bieden online behandeling (E-Health) aan als aanvulling op onze gewone behandelgesprekken. Het is dus niet zo dat het kind ‘alleen maar online’ behandeling krijgt. We willen het kind ook graag bij ons in de kamer zien voor persoonlijke gesprekken. Tijdens deze gesprekken bespreken we de opdrachten die online zijn gemaakt. We kunnen dan eventueel extra informatie geven, zodat de behandeling goed bij het kind aansluit.

E-Health is inzetbaar bij verschillende soorten klachten. De behandeling start bij Perspectief altijd op de praktijk met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bespreken we met het kind en de ouders of E-Health een aanvullende optie is. Wanneer dit zo is, krijgen de ouders per mail een link toegestuurd. Hiermee kan het kind inloggen op de website van Therapieland, waar wij mee samenwerken. Op de website kun je, als je ingelogd bent, filmpjes bekijken, opdrachten maken en informatie lezen. Mocht er iets niet lukken dan kan je online hulp vragen aan ons, of dit op de praktijk met ons bespreken.